IRAN TOUR -Travel and tours to Iran. hotels, maps, photos, attractions, itinerary ideas.
نوتریکا
 خدمات مسافرتی و گردشگری

ویزای تایلند

اخذ مستقیم و بدون واسطه ویزای توریستی تایلند با ارزانترین قیمت و کمترین زمان جهت مشتریان محترم و آژانس های همکار به صورت فوری و عادی، انفرادی و گروهی.


مدارک جهت اخذ ویزا

اصل پاسپورت

يك قطعه عكس

کپی شناسنامه و کارت ملی

اصل بلیت هواپیما

مشخصات فردی

واچر رزرو هتل

مانده حساب بانکی حداقل 4 میلیون تومان

حضور مسافر در ایران الزامی می باشد


نوع ویزا

یک ماهه سینگل عادی (3 روز کاری)


خدمات سفر

آژانس نوتریکا در ضمن اخذ ویزا اقدام به تهیه بلیط، پرواز شرکت داخلی و خارجی به مقصد بانکوک و همچنین تهیه بلیط در مسیر شهرهای داخلی پاتایا و پوکت و رزرواسیون هتل های تایلند با ارایه واچر رسمی و همچنین بیمه مسافرتی جهت مسافرین محترم می نماید.

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌گردد. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید، از اماکن توریستی دیدن کنید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی یعنی ٣٠ کیلوگرم- اجناس دلخواه خود را بخرید. برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود؛ ( در مورد روادید تجاری یا روادید بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است).

توجه: روادید توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال نمایید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است. این فرم را می‌توانید از سایت سفارت پادشاهی تایلند در ایران دریافت کنید. فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه و برای هر کدام از مسافران به طور جداگانه تکمیل شود.



تاریخ ایجاد: دوشنبه 27 ارديبهشت 1395
آخرین بروز رسانی: دوشنبه 27 ارديبهشت 1395
تعداد بازدید: 541



ارسال پیام
* (تکمیل گزینه های ستاره دار الزامی می باشد.)
جنسیت*
نام *
نام شرکت / موسسه
ایمیل*
تلفن*
موضوع*
پيام*
 


Notrika 2017